欧美球员

阿斯顿维拉对阵托特纳姆热刺的比赛!分数,更新,如何观看,流媒体

Two teams swinging in different directions meet early Saturday in Birmingham when Aston Villa hosts Tottenham Hotspur (watch live, 7:30am ET Saturday on USA Network and online via NBCSports.com).

在安东尼奥-孔蒂的带领下,热刺已经连续赢了三场比赛,最近的一场是5-1击败纽卡斯尔联队,而史蒂芬-杰拉德的维兰人已经连续输了三场。

WATCH ASTON VILLA vs TOTTENHAM STREAM LIVE – LINK

这些连胜发现热刺排名第四,领先于北伦敦的对手,尽管本赛季英超联赛还多打了一场比赛,而维拉在一球输给西汉姆、阿森纳和狼队之后,已经滑落到第11位。

这些都不是容易的对手,但托特纳姆也不是,孔蒂让哈里-凯恩恢复到他的最佳状态。在杰拉德的带领下,维拉不再怀有欧洲杯的希望,但希望在这位利物浦传奇人物在维拉公园的第一个完整赛季之前,能够超越水晶宫和莱斯特城,完成上半区的比赛。

Here’s everything you need to know ahead of Aston Villa vs Tottenham.

Premier League news How to watch Aston Villa vs Tottenham live, stream link and start timeKick off: 7:30am ET Saturday
TV Channel: USA Network
Online: Stream via NBCSports.comAston Villa team news, injuries, lineup

丹尼-英斯回到了首发阵容中,卢卡斯-迪涅也是如此,而马维尔-纳坎巴则坐在替补席上。

Tottenham team news, injuries, lineup

奥利弗-斯基普(腹股沟)、瑞恩-塞塞格农(大腿)和贾佩特-唐加(膝盖)仍未出场。

Latest USMNT news Follow @NicholasMendola

0 0 投票数
Article Rating
订阅评论
提醒
guest
0 Comments
内联反馈
查看所有评论
0
希望看到您的想法,请您发表评论x